Direct advies nodig? Bel: +31(0)6 1371 7523 of stuur een e-mail

Website of applicatie laten maken?

Mobielvriendelijke websites en applicaties
doeltreffend en geheel in je eigen huisstijl

RDKR heeft jarenlang ervaring in het bouwen van mobielvriendelijke websites die je helemaal zelf kunt onderhouden. Of je nou een groot bedrijf bent, een mkb’er of als zelfstandig professional voor jezelf werkt. We denken met je mee en begeleiden je van begin tot eind zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen.
Een resultaat waar je trots op zult zijn!

Is je website toe aan een update of ben je op zoek naar een bedrijf waar je een professionele mobielvriendelijke website of applicatie kan laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek of stel je vraag.

professionele website laten maken

Websites en Applicaties

RDKR heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Is je website aan een update toe of wil je een nieuwe website laten maken?

Lees meer »

E-mail marketing & Social

RDKR helpt je bij het opzetten van een geslaagde e-mail marketing en social media campagne. Van ontwerp tot het versturen tot het interpreteren van de resultaten.

Lees meer »

Webshops & E-commerce

RDKR ontwerpt en bouwt webshops voor het midden- en kleinbedrijf. Welke webshop is de juiste? Hoe kun je je klanten bereiken? En hoe hou je deze klanten vast?

Lees meer »

Wil je een professionele website laten ontwikkelen?