Direct advies nodig? Bel: +31(0)6 1371 7523 of stuur een e-mail

Fotografie, Film en Animaties

Ik help je graag met het bedenken en uitvoeren
van je fotografische uitingen.

Mooie beelden spreken tot de verbeelding en spreken mensen aan. Offline, in de vorm van drukwerk, of online, in de vorm van een mooie website of nieuwsbrief. Fotograaf Twente is een onderdeel van RDKR dat zich bezighoudt met fotografische vormgeving. Goede fotografie verrijkt al je uitingen en laat de indruk achter die je wenst. Wij fotograferen ondermeer objecten, producten, packshots, bedrijfspanden, mensen en meer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Portretfotograaf uit Twente

Fotograaf uit Twente

RDKR werkt voornamelijk in Twente maar natuurlijk ook daarbuiten. Afstand is tot nu toe nog nooit een probleem geweest. Heb je een project waar je eens over zou willen praten? We komen graag een keertje bij je langs.

Productfotografie 3D printer

Productfotografie

Ben je op zoek naar een goede productfotograaf? Wij verzorgen productfotografie in Twente maar ook ver daarbuiten. Heb je een range producten die gefotografeerd moeten worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

conceptuele fotografie twente

Conceptuele fotografie

Ben je helemaal klaar met de standaard fotografie? RDKR bedenkt fotografische concepten op maat voor ieder bedrijf of organisatie maar ook voor particulieren. Spring eruit met beelden die anders zijn. Want gewoon is er al genoeg.

Interesse in mijn diensten? Neem vrijblijvend contact op!